Program / Koncert kalender
date Lørdag d. 3. oktober 2020
time 20:00 - 22:15
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Det populære og prisvindende orkester barsler med nyt album: ’Come On In’. Intensiteten er intakt, men der gives også plads til nye strejf af melankoli.
Gennem mere end 1.000 koncerter i 21 forskellige lande har det hårdt swingende ensemble etableret sig som et af de flittigste navne på den danske og europæiske livescene. De trækker en stribe priser og flotte anmeldelser i deres kølvand. Nu er der også nye sange fra det hårdtarbejdende orkester, der sætter en dyd i at spille smilet frem hos publikum. For det er det, bluesen kan: groove alle livets problemer væk. Det ved frontmanden bedre end de fleste. Og på det kommende album – med den inviterende titel ’Come On In’ – går han i clinch med alt fra egen alder til den politiske virkelighed.

date Onsdag d. 7. oktober 2020
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
description SIGNE SVENDSEN MED PALLE HJORTH & LARS SKJÆRBÆKI efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige.

”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder, bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på at publikum vil komme hele registret igennem på sådan en aften.”
Signe Svendsen har turneret solo og med fuldt band i en del år, derfor er dette en oplagt mulighed for at opleve et nyt take på hendes meget stilsikre form. Hun er en stærk entertainer og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette trio-format
I januar 2020 udkommer SIGNE SVENDSENS 4. album ”Det Forlyder”. En udgivelse, der manifestere hende som en særegen sangskriver på den danske scene.
Uden at have leflet for noget eller noget har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik.
På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

date Torsdag d. 22. oktober 2020
time 19:30 - 21:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
description Akustisk, unplugged, siddende koncert
Kom til en U2-Koncert - Hør sangene og få historien og fortællingen om U2´s spirituelle,
sociale og sensuelle tilgang til livet.

I 1976 mødes fire teenagere i et køkken i det fattige, kriseramte og dybt katolske og konservative Dublin i Irland og danner et orkester, som skal vise sig, at blive et af verdens største rockbands gennem tiderne - U2. De fire unge mennesker - 3 protestanter og 1 katolik - er rodløse og længes efter at finde ud af hvem de er, og hvor de hører til.

Herfra bliver det en rejse for at finde meningen med livet - finde ud af hvor de kommer fra, og hvor de og vi som mennesker hører til musikalsk, politisk, religiøst og eksistentielt.
Musikken, troen og kærligheden bliver nøglen! Nøglen til at bryde ud og gøre en forskel for sig selv - og i Verden. Troen og kærligheden bliver indholdet - Musikken bliver indpakningen.

Helt fra start benytter U2 sine tekster til at beskrive det menneskelige modsætningsforhold mellem:
Godt og Ondt - Glæde og Smerte - Nærhed og Afstand - Nærvær og Frævær - Frelse og Fortabelse - Tro og Tvivl - Håb og Fortvivlelse - Tilgivelse og Afmagt - Taknemlighed og Begær - Kærlighed og Konflikt - Fællesskab og Fremmedgørelse.
Teksterne har mange direkte referencer til Biblen, men indholdet er ikke af den grund entydige og endimen-sionelle. De væver Gud, sex, politik og eksistens ind i hinanden, og kan tolkes og forstås på mange måder og i mange lag. Og derfor kan man som lytter og læser af U2´s tekster altid finde sin egen relation og forståelse af indholdets flertydighed.

De fire unge mennesker vokser fra at være unge, rodløse, fattige drenge i Dublin, til fire meget beriget, voksne mænd, der omfavner og søger livets mysterier og svar - med hele verden som deres legeplads.
De har søgt i mere end fire årtier, og de søger endnu - men har stadig ikke helt fundet, hvad de leder efter!

- Hvilken udvikling er U2 gået igennem, og hvordan viser det sig i deres tekster og musik?
- Hvorfor kan sangen ONE tolkes på mange måder og hvorfor den ikke kun en kærlighedssang, men også handler om konflikt og skilsmisse?
- Hvorfor var U2 ved at gå i opløsning i starten af 80´erne på grund af tro?
- Når U2 synger Love er det osse lig med Gud! In the Name of Love!!!
- Hvilke sange er spirituelle fyrtårne?
- U2´s albums siden 1980 - Deres mission og udvikling?
- Fokus på et konfliktfyldt Irland/Nordirland bliver afløst af en kamp for en mere fredfyldt Verden!

Die Herren vil ved "U2-Storytelling koncerten" spille sangene og sammenholde dem med teksternes indhold og U2´s historie, så publikum får en forståelse for, og et overblik over, flertydigheden i teksterne og sangenes mening.
Koncerten er en akustisk, unplugged, siddende koncert i to sæt, og der vil blive tid til en snak med Die Herren i pausen mellem sættene.

date Fredag d. 5. februar 2021
time 20:00 - 22:15
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Traditionen tro vender Dansk Slager Parade tilbage for 23'ne år i træk. Denne gang med nye navne som Drama Queen alias Peter Andersen, og vi husker sikkert alle, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2007, det andet nye navn er Michael Jensen som vi kender fra dansktopduoen Mik&Pylle.

Apropos Melodi Grand Prix så vender vinderen af Dansk Melodi Grand Prix i 1984, 1985 og 1988, Kirsten Siggaard tilbage på Dansk Slager Parade efter en pause på ti år. Kirsten er sammen med Søren Bundgaard den der har vundet det flest gange.

Pernille Schrøder kender de fleste fra revysammenhæng, og for et par år siden medvirkede hun for første gang i Dansk Slager Parade med stor succes, da hun sang sig ind i alle vores hjerter, og samtidig fik os til at le og grine undervejs.

Torben Lendager har medvirket tre gange før, og leverer også denne gang sine mange store hits igennem årene går helt tilbage fra dengang han i 1969 dannede The Walkers.

Paradens musikalske bolværk er traditionen tro Klaus og Servants, der udover at bakke alle solisterne op også spiller nogle af deres egne hits.

Det hele bindes sammen og præsenteres med glimt i øjet og højt slagerhumør af Karin Strand-Holm, som vi kender hende fra TV.

date Lørdag d. 13. marts 2021
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!

Esbens budskab om fred i dalen og kærlighed til alle kommer denne gang fra et hjerte, der er blevet repareret og genstartet – nemlig musikerens eget. Musikken er med inspiration fra New Orleans en livfuld blanding af egne og andres numre. Og showet giver rig lejlighed til at klappe på 2 og 4, lave og have en fest – og finde ro til bare at være i musikken og med musikeren.

date Lørdag d. 20. marts 2021
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov kultursal
url Link
description 60 + 40 = 100 år!

Keld & Hilda Jubilæum – akkompagnement: Mickey Pless

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres. Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens og anekdoter.
Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere. Her er pigtrådstoner tilbage fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Publikum får også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede at fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse og Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes og arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med og sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang. Hvordan debut´en forløb, skal vi ikke afsløre. Det vil Hilda fortælle, men lad os røbe, at det ikke var en let start.
Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks Mr. Melodi Grand Prix Keld Heick fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet! Keld & Hilda vil også undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de sidste 60 år. Det kan være sange, der har en speciel betydning for Heick´erne eller måske sange udødeliggjort af én af de utallige danske eller udenlandske kunstnere, som Keld har haft besøg af i det populære program ”Musikbutikken”.
I det musikalske program vil Keld & Hilda også fortælle gode historier og pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere. Alt i alt venter der publikum en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med Mickey Pless.

date Torsdag d. 8. april 2021
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Oplev Jørgen Klubien spille alle de største hits sammen med sit fantastiske band. Klubien er netop hjemvendt fra USA og er i topform. Til koncerten kan du opleve de store hits fra Klubiens tid med Danseorkestret som “Kom tilbage nu” og “Regndans”. Samtidig kan du nyde godt af hans lækre spritnye musik. Det bliver en aften med masser af nostalgi, dans og livsglæde du kan leve længe på.

date Lørdag d. 10. april 2021
time 20:00 - 22:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description ANY COLOUR YOU LIKE – A Tribute To Pink Floyd

Projektet tog sin begyndelse i foråret 2017, da tre gamle venner satte sig for at sætte gang i et nyt band. I dag er Any Colour You Like er et ni mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellig baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

date Lørdag d. 17. april 2021
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description BRYAN ADAMS TRIBUTE har efterhånden slået sit navn fast i Danmark, men bandet er faktisk også i udlandet flere gange om året, bl.a. Belgien, Holland, Norge, Schweiz og Tyskland på festivaler og kulturhuse.

Lørdag d. 26. Sep. kan du genopleve Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams klassikere med et band i absolut topform.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, så hvis du er til nostalgisk rock, så køb din billet i god tid, for BRYAN ADAMS TRIBUTE betegnes som et af de bedste tributebands i Europa.

date Fredag d. 1. oktober 2021
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

date Lørdag d. 6. november 2021
time 20:00 - 23:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
Web design Erik Jørgensen 30286504 | Gribskov Event, 3200 Helsinge  | Gribskovevent@live.dk