Program / Stand up / Foredrag
date Onsdag d. 29. januar 2020
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han
med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske
eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”,
“Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.
Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den
menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en
imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen.

date Torsdag d. 30. januar 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Elsk dine konflikter - Lars Mogensen
Et underholdende og anderledes foredrag om kommunikation og konflikthåndtering

date Mandag d. 17. februar 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link

date Onsdag d. 19. februar 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

date Mandag d. 9. marts 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Oplev et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister
Midt i folketingsvalgkampen 2019 udkom Befrielsens Øjeblik, skrevet af Kirsten Jacobsen. En samtalebog med daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvor han bl.a. argumenterede for, at yderfløjene i dansk politik burde skæres fra til fordel for et fast samarbejde henover midten, ultimativt i form af et regeringssamarbejde mellem Venstre og Socialdemokratiet.

date Onsdag d. 18. marts 2020
time 19:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description 398 dage som gidsel hos Islamisk Stat
Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

date Torsdag d. 19. marts 2020
time 19:00 - 21:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Kim Larsen - foredrag og fællessang
Mød og oplev Jens Andersen, forfatter til den prisbelønnede biografi 'Kim Larsen – mine unge år', og pianist og visesanger Kristian la Cour. Sammen tager de to os med ind i Larsens univers gennem en kombination af foredrag og fællessang.

date Fredag d. 20. marts 2020
time 19:30 - 22:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Absolut intet er forberedt, når Thomas Warberg og Brian Lykke, to af landets skarpeste komikere og desuden også bedste venner, inviterer indenfor i deres snakkeklub. En kop fyldt med tilfældige ord, som kan være skrevet af publikum, deres naboer eller den lokale parkeringsvagt er det eneste afsæt til en unik aften rundt i de to mænds humoristiske univers. Brian og Thomas kan komme vidt omkring et simpelt ord som "håndvask" eller "togstation" med deres skøre anekdoter og kringlede, humoristiske hjerner. To dygtige impro-komikere i et ganske simpelt og anderledes format, som du aldrig har set før. To mænd og ét ord. Du vil blive garanteret en fuldstændig anderledes og hylende sjov aften, som aldrig er forberedt på forhånd, og kan føre dig lige fra snak om "toiletbrætter" til "MUS-samtaler", i herligt selskab med to af landets sjoveste og mest professionelle komikere. Thomas Warberg og Brian Lykke har siden de sammen lavede "Live fra Bremen", begge med stor succes lavet tv, stand-up og beskæftiget sig med impro-komik. Deres samarbejde og tætte venskab, gør deres optræden sammen ganske intim og ærlig og ikke mindst særdeles humoristisk. Deres observationer og anekdoter om selv de mindste små ting i hverdagen, er både tå krummende og særdeles underholdende.

date Mandag d. 30. marts 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description En inspirerende aften i selskab med "manden med piben" fra Nak & Æd
Vi kender Jørgen Skouboe Møller fra blandt andet udsendelserne Nak & Æd, hvor han og hans tro følgesvend Nikolaj Kirk afprøver deres spejderfærdigheder og kogekunst og samtidig får stillet deres eventyrlyst.
Du har nu en sjælden mulighed for, at træffe Jørgen og komme bag om scenerne vi kender fra TV.

date Mandag d. 27. april 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description En aften med Tom Buk-Swienty - Den virkelige historie om Karen Blixen i Afrika
Hvad er den virkelige historie om Karen Blixen i Afrika? Det fortæller forfatteren Tom Buk-Swienty på denne aften med udgangspunkt i sin nye store biografi “Løvinden” - en bog om Blixens liv i Afrika baseret på mange års research og rejser i hendes fodspor i Kenya.

date Torsdag d. 10. september 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description UREN GÅR TIL
I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90?ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner'n.
Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

date Fredag d. 2. oktober 2020
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.



Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

date Onsdag d. 11. november 2020
time 19:00 - 21:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52, 3200 Helsinge
url Link
description "Sabotage hunger"

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.
Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive "normal" og et såkaldt "mønstereksemplar".

MEN - er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?
Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden - Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede "Fuck-up-gen".

date Fredag d. 11. december 2020
time 19:00 - 21:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Nye Tider

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn.
Det er nye tider.

Det 5. One-man show i rækken fra Danmarks skarpeste satiriker har premiere på BREMEN TEATER i København d. 10. september 2020 og kommer herefter rundt i hele landet. Med sig i bagagen har Huxi Bach de anmelderroste shows Huxi Bachs Store Kærlighed (2012), HJÆLP (2014), VALG (2016) og senest IND TIL BENET (2017).

date Torsdag d. 17. december 2020
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52 3200 Helsinge
url Link
description Andreas Bo - #SKARP
Hvad er din holdning til det? Hva?? Hva?? Hva?? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta? en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?
Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha? en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi? dig ro til at sove. Måske allerede under showet ?
Web design Erik Jørgensen 30286504 | Gribskov Event, 3200 Helsinge  | Gribskovevent@live.dk