Program for Gribskov Kultursal / Teater kalender

Teater 2017 - 18

date Torsdag d. 8. februar 2018
time 18:00 - 20:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Peter Pan

Med Michael Slebsager, Mille Gori (Motor Mille fra Ramasjang), Kristian Boland, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Christel Stjernebjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen

Folketeatrets familieforestillinger er altid en succes, og efter ”Ronja Røverdatter” og ”Mio, min Mio” får vi nu den magiske historie om ”Peter Pan”, drengen der ikke vil være voksen. Det er i en stor, flot opsætning med i alt 12 medvirkende skuespillere, musikere og dansere. Forestillingen er fra 6 år og op.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

date Onsdag d. 14. marts 2018
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll m.fl.

En af Shakespeares mindre kendte, men sandelig ikke mindre kedelige komedier. De skønne komedienner Mette Horn og Camilla Bendix spiller de saftige borgerfruer Fjord og Pagh, der strutter af liv og lyst. Deres mænd derimod – Jesper Asholt og Kristian Halken – dem er der ikke meget spræl i. Så da den adelige charmør og levemand Falstaff (Tom Jensen) dukker op og kurtiserer damerne, sætter det fut i skørterne – og løjerne.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

date Torsdag d. 19. april 2018
time 20:00 - 22:10
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description I familien – en oprørsk generationskomedie

Med Ole Jakobsen, Vibeke Hastrup, Martin Geertz, Kristine Hedrup, Kaja Kamuk og Daniel Bevensee

I alle julefilm og dameblade er julen altid idyllisk. Med familien samlet og lys i øjnene hos både de små og store. Men sådan en jul får ægteparret Poul og Jette overhovedet ikke, da de inviterer hele familien til højtiden. Deres socialbevidste datter vil have gavefri jul, helt modsat hendes brors familie, der har en 10 meter lang ønskeseddel. Anna Panduros nyskrevne stykke favner generationskonflikter, familiære forventninger og ønsker til det gode liv, så man kan genkende, hvis ikke sin egen, så svigerfamilien eller naboernes familie. Se den med de nærmeste – og med lang tid til jul.

Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. pause

date Mandag d. 30. april 2018
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Ellen Hillingsøe, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed

Liva Weel er stadig en lysende stjerne i revyhistorien og den danske folkesjæl. Nu levendegøres hun af Ellen Hillingsøe i et nyt stykke af den prisbelønnede dramatiker Vivian Nielsen. Vi møder en Liva Weel, der med sin stærke trang til selvstændighed, både privat og professionelt, får et liv, der er mere turbulent end de flestes. Med store, kunstneriske sejre blandet op med følelsesmæssige nederlag. Omkring Ellen Hillingsøes Liva skaber Henrik Koefoed, Karsten Jansfort og Birgitte Raaberg en menneskemosaik af revydirektører, forfattere, kapelmestre, elskere, påklædersker og venner.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause
Web design Erik Jørgensen 30286504 | Gribskov Event, 3200 Helsinge  | Gribskovevent@live.dk