Program for Gribskov Kultursal / Teater kalender

Teater 2017 - 18

date Søndag d. 1. oktober 2017
time 16:00 - 18:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Signe Asmussen, Jens Søndergaard, Vibeke Kristensen, Bo Kristian Jensen, Thomas Peter Koppel, Jonathan Koppel, Anders Christensen og Denise Wencke Gjernøe

Der er gratis introduktion til forestillingen kl. 15.00.

OperetteKompagniet har kastet sig over Léhars ”Den glade enke”, som nok er den mest populære operette overhovedet! Handlingen er henlagt til den lille stat Pontevedro, som står til at miste den ombejlede Hanna Glawaris mange millioner, hvis hun gifter sig med en pariser. Den gamle Baron Zeta sætter sin lid til gesandtskabssekretær Danilo, hvis motto dog er: Forelsk dig tit, forlov dig sjældent, gift dig aldrig!

Der bliver ikke plads til vals, men genhør med nogle af operettegenrens mest populære og nynnede melodier, når de dygtige kunstnere fra OperetteKompagniet er tilbage i Gribskov.

Varighed: 2 timer inkl. pause

date Torsdag d. 12. oktober 2017
time 20:00 - 21:35
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Skattesagens helte

Dybdeborende komedie om skat, spin og sladder

Med Ina-Miriam Rosenbaum, Søren Bang Jensen, Andreas Jebro og live orkester

SKAT – danskernes yndlings samtaleemne ved siden af vejret, og endnu mere de senere år. Det hvirvler Ina-Miriam Rosenbaum virtoust op i showet om “Skattesagens Helte”. Skrevet af de to skarpe humorister og satirikere: Kristian Halken som dramatiker, og Jens Korse fra den berømte satiregruppe Selvsving, som har skrevet sangene. Om hvad det mon var, der skete, da Helle Thorning-Schmidt afbrød ferien for at afværge det, der tegnede sig som en skandalesag for hende og manden. Men i stedet blev en sag, der kom til at rokke ved danskernes syn på demokratiet, skattevæsenet og det politiske system.

Varighed: 1 time og 35 minutter uden pause

date Søndag d. 12. november 2017
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Marianne Høgsbro, Jacob Lohmann, Lisbeth Wulff og Finn Nielsen

Hvor langt er kursen på medmenneskelighed egentlig raslet ned? Har vi ikke alle brug for at blive set og anerkendt som dem, vi er? I den Reumertvindende dramatiker Thomas Markmanns nye stykke er ordentlige, driftssikre Berit på 60+ ved at være træt af hele tiden at skulle være omstillingsparat på jobbet hos DSB. Hendes overbo, Svend, vil til gengæld ikke erkende, at hans fysik og hoved ikke kan omstille sig lige så godt som før. Mens Svends søn Lars er ved at arbejde sig til stress – både på arbejdet og i forsøget på at få sin fars anerkendelse. ”Til (ingen verdens) nytte” er et nyskrevet stykke om menneskets basale behov for at være til nytte – for nogen eller noget.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

date Mandag d. 27. november 2017
time 20:00 - 22:30
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Svinger træbenet og går planken ud

Med Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen

Selv om Gilbert & Sullivans operette om ”Piraterne fra Penzance” allerede er en af de mere skøre i genren, kan man godt regne med, at parrets klassiker får et ekstra vrid i hænderne på operakompagniet Figaros. Det bliver en aften med masser af sørøvere og bøvede betjente, dejlige damer, flotte fyre og tungnemme tanter. Alt sammen i originalens ånd, men med et solidt fingeraftryk fra Figaros.

Varighed: 2 timer inkl. pause

date Torsdag d. 8. februar 2018
time 18:00 - 20:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Peter Pan

Med Michael Slebsager, Mille Gori (Motor Mille fra Ramasjang), Kristian Boland, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Christel Stjernebjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen

Folketeatrets familieforestillinger er altid en succes, og efter ”Ronja Røverdatter” og ”Mio, min Mio” får vi nu den magiske historie om ”Peter Pan”, drengen der ikke vil være voksen. Det er i en stor, flot opsætning med i alt 12 medvirkende skuespillere, musikere og dansere. Forestillingen er fra 6 år og op.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

date Onsdag d. 14. marts 2018
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll m.fl.

En af Shakespeares mindre kendte, men sandelig ikke mindre kedelige komedier. De skønne komedienner Mette Horn og Camilla Bendix spiller de saftige borgerfruer Fjord og Pagh, der strutter af liv og lyst. Deres mænd derimod – Jesper Asholt og Kristian Halken – dem er der ikke meget spræl i. Så da den adelige charmør og levemand Falstaff (Tom Jensen) dukker op og kurtiserer damerne, sætter det fut i skørterne – og løjerne.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

date Torsdag d. 19. april 2018
time 20:00 - 22:10
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description I familien – en oprørsk generationskomedie

Med Ole Jakobsen, Vibeke Hastrup, Martin Geertz, Kristine Hedrup, Kaja Kamuk og Daniel Bevensee

I alle julefilm og dameblade er julen altid idyllisk. Med familien samlet og lys i øjnene hos både de små og store. Men sådan en jul får ægteparret Poul og Jette overhovedet ikke, da de inviterer hele familien til højtiden. Deres socialbevidste datter vil have gavefri jul, helt modsat hendes brors familie, der har en 10 meter lang ønskeseddel. Anna Panduros nyskrevne stykke favner generationskonflikter, familiære forventninger og ønsker til det gode liv, så man kan genkende, hvis ikke sin egen, så svigerfamilien eller naboernes familie. Se den med de nærmeste – og med lang tid til jul.

Varighed: 2 timer og 10 minutter inkl. pause

date Mandag d. 30. april 2018
time 20:00 - 22:00
venue Gribskov Kultursal Østergade 52. 3200 Helsinge
url Link
description Med Ellen Hillingsøe, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed

Liva Weel er stadig en lysende stjerne i revyhistorien og den danske folkesjæl. Nu levendegøres hun af Ellen Hillingsøe i et nyt stykke af den prisbelønnede dramatiker Vivian Nielsen. Vi møder en Liva Weel, der med sin stærke trang til selvstændighed, både privat og professionelt, får et liv, der er mere turbulent end de flestes. Med store, kunstneriske sejre blandet op med følelsesmæssige nederlag. Omkring Ellen Hillingsøes Liva skaber Henrik Koefoed, Karsten Jansfort og Birgitte Raaberg en menneskemosaik af revydirektører, forfattere, kapelmestre, elskere, påklædersker og venner.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause
Webdesign Erik Jørgensen * 30286504 * | Gribskov Event, 3200 Helsinge  | Gribskovevent@live.dk